Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

TEMSA’dan Akay’a samimi teşekkür!

TEMSA’dan Akay’a samimi teşekkür!

TEMSA’dan Akay’a samimi teşekkür!

Seyhan Belediye Baskani Akif Kemal Akay, içinde bulundugu ekonomik sikintiyi asmak için konkardato ilan ettigi dönemde Adana’ya katma deger katan TEMSA'ya destek amaciyla 2 otobüs alimi için talimat vermisti. Otobüsler Seyhan Belediyesine teslim edildi. TEMSA yetkilileri de Baskan Akay’i ziyaret ederek en zor anlarinda kendilerine verdigi samimi destekten dolayi tesekkür etti.

 

TEMSA HEYETINDEN BASKAN AKAY’A TESEKKÜR ZIYARETI

Otobüslerin Seyhan Belediyesine teslim edilmesinin ardindan TEMSA Insan Kaynaklari Genel Müdür yardimcisi Erhan Özel, Kurumsal iletisim Müdürü Ebru Ersan, Yurtdisi satis Müdürü Umut Kamay ve Yurtiçi satis yöneticisi Mehmet Akiz,  Baskan Akif Kemal Akay’i makaminda ziyaret etti. Heyet ziyarette, en zor anlarinda kendilerine samimi ve anlamli destek veren Baskan Akay’a tesekkür ettiler.

 

AKAY “ÜRETEREK, ADANA’YA KATMA DEGER KATAN HERKESIN YANINDAYIZ”

Baskan Akay ise üretime belediyede de her zaman önem verdiklerini hatirlatarak “Adana’ya katma deger katan, istihdam saglayan ve Elektrikli otobüslerle dogayla barisik üretim yapan TEMSA’nin yasamasi kentimiz adina önemli. Adana’miza katma deger katan, üreten herkesin yaninda olmaya devam edecegiz. Aldigimiz otobüslerle yine Seyhanliya hizmet edecegiz. Umarim TEMSA bir daha zor duruma düsmez.” dedi.

ANLAMLI DESTEK ÖLÜMSÜZLESTIRILDI

Konusmalarin ardindan TEMSA yetkililerince Baskan Akay’a otobüs maketi hediye edildi. Baskan Akay ve sirket yetkilileri daha sonra otobüslerin önünde hatira fotografi çektirdi. Seyhan Belediyespor’a alinan otobüslerle ilçedeki amatör spor kulüplerinin deplasman maçlarina ulasim gibi ihtiyaçlari karsilanacak.



  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli
  • Cumartesi 28.9 ° / 18.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı